Casa Mosului 

Termeni si Conditii

Site-ul www.casa-mosului.ro este un site privat, proprietate a SC Com Invest SRL, care permite efectuarea de rezervari de camere la Pensiunea Casa Mosului proprietate a SC Com Invest SRL.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.casa-mosului.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Transmiterea informatiilor

Prin accesarea site-ului www.casa-mosului.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii turistice sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Com Invest SRL , comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Com Invest SRL  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului

SC Com Invest SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Com Invest SRL.

3. Modalitatea de rezervare

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin  email de la SC Com Invest SRL.

Rezervarile se considera garantate in urmatoarele cazuri:

In cazul alegerii ca modalitate de plata prin cont bancar, rezervarea se considera garantata in momentul in care SC Com Invest SRL primeste dovada efectuarii platii prin  e-mail (scanat).

4. Anulari / neprezentari

a. Neprezentare sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la pensiune la data stabilita. In acest caz clientului i se retine contravaloarea avansului ce reprezinta 100% din valoarea rezervarii.

b. Anularea unei rezervari inainte de data de intrare in pensiune, atrage dupa sine o penalitate echivalenta cu contravaloarea avansului ce reprezinta 50% din valoarea rezervarii.

In cazuri exceptionale, avansul poate fi utilizat pentru o reprogramare a rezervarii la o alta data in functie de disponibilitatea rezervarilor curente.

5. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si taxa locala.Tarifele pot fi modificate in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

Cazarea  pentru copii între 0-12 ani se va percepe 50% din valoarea unui pat denumit supliment cu sau fără asigurarea unui pat suplimentar în cameră, iar pentru copii peste 12 ani se va percepe tariful normal.

6. Calitatea serviciilor

Obligatiile SC Com Invest SRL se rezuma la efectuarea rezervarii, respectarea tarifelor si efectuarea prestatiei. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor hoteliere prestate se fac la pensiune, in cursul aceleasi zile, reclamatiile ulterioare nefiind luate in considerare.

7. Regula casei

1. NU sunt acceptate animalele de companie in pensiune

2. NU se fumeaza in interiorul pensiunii - se poate fuma doar afara pe terasa, balcoane, gradina

3. Fiind o locatie la tara pantofii de exterior sunt lasati la usa. In interior se ofera pantofi de unica folosinta din partea casei sau oaspetii sunt incurajati sa isi aduca proprii pantofi de interior.

8. Informatiile introduse de utilizator

Prin acceptarea conditiilor de utilizare,utilizatorul isi declara consimtamantul,in mod expres si neechivoc,pentru ca datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de acesta,sa intre in baza de date aSC Com Invest SRL, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing,publicitate si marketing direct.
Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale si sunt utilizate in conformitate cu prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. La rezervare se transmit pensiunii informatiile esentiale,necesare efectuarii rezervarii.                                         

Datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. SC Com Invest SRL poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, SC Com Invest SRL  poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata.

9. Litigii.

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor turistice), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Com Invest SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Com Invest SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Dispozitii finale

Odata cu cumpararea serviciilor turistice si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Com Invest SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.casa-mosului.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Com Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.casa-mosului.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. 

FaLang translation system by Faboba